Şehit Ahmet Kabukçu İlkokulu

Vizyon: İnsanı merkeze alarak evrensel, yerel, maddi, manevi, mesleki, ahlaki ve milli tüm değerleri kapsayan ve kuşatan, ayrıştırıcı tüm özelliklerden arındırılmış, insana bir bütün olarak eğilebilen sistemi kurmak. İradesi gelişmiş, doğal merakını koruyan, öğrenmenin kendisini bir ödül olarak gören öğrenenler yetiştirirken geçmişten geleceğe köprüler kurmaktır.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; gerekli bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı Devre: 08.00-12.50 Öğlenci Devre: 13.00-17.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: "Kardeş Sınıf Projesi", "Sıfır Atık Projesi", "Okuyan Ebeveynler İyi Yetişen Nesiller Projesi", "İyilik Hareketi Projesi"

WEB - https://sehitahmetkabukcuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Kamilocak Mahallesi Felek Caddesi No 39/A Keçiören/ANKARA